Website ontwikkeling

development partner voor websites, webshops en meer!

Desorva telefoon case
Altijd snel en professioneel contact
Whitelabel ontwikkeling ook mogelijk!
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Beoordeeld met een 9,4
Websites zijn bij ons altijd op maat gemaakt

is je bedrijf al online?

Online aanwezigheid is essentieel voor elk bedrijf, zeker in deze tijd. Tegenwoordig halen veel bedrijven een groot gedeelte van hun omzet en klanten binnen via hun website, laten wij nou net eens gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort goed scorende websites.

Of je op zoek bent naar een nieuwe website, webshop of de huidige website verder wilt ontwikkelen, Desorva kan dit voor je realiseren.

Hier zijn we goed in.

Diensten die we leveren

Waarom kiezen voor Desorva?

Ons geheim?… Wij pakken projecten aan vanuit het oogpunt van onze klant haar klanten.

Door dit te doen spelen we van het begin van het project al precies in op de cruciale punten die van belang zijn voor een goed scorende website of webshop. Met gebruik van de meest recente technologieën en een fris ontwerp gaan we voor resultaat voor onze klanten.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan eens een kijkje bij onze cases.

Desorva phone preview
Cases.

Afgeronde projecten

Projecten van tevreden klanten

Zij zijn je voor gegaan.

Klantreferenties

Onze beste ervaring met een websiteontwikkelaar.
Het werken met Desorva is onze beste ervaring met een websiteontwikkelaar die we tot nu toe hebben gehad. Geen problemen, en een snel en professioneel proces voor onze nieuwe website. Zelfs na de lancering hebben we uitstekende ondersteuning en hulp gekregen bij onze websites.
Adrian Kotowski - Audiencly
Zeer getalenteerde ontwikkelaars
Niet lang geleden heb ik Desorva ingeschakeld voor wat hulp met mijn WordPress website, Lorenzo kent WordPress enorm goed en heeft me geholpen een aantal problemen op te lossen die cruciaal kunnen zijn voor mijn website en de positie in de zoekmachine ervan. Zeker een aanrader.
Veel kennis over de diensten die ze leveren!
Lorenzo van Desorva is erg prettig om mee samen te werken, en als mede-webontwikkelaar bewonder ik echt de kwaliteit van zijn werk en kennis. Desorva heeft ons op verschillen vlakken geholpen met enkele websites waar wij zelf niet uit kwamen.
Mike Denzel

Nog vragen?

Stuur een bericht of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.