Audiencly

Influencer marketingbureau

Website ontwikkeling
Zoekmachine optimalisatie

Website gericht op gaming influencers

Audiencly is een groot influencer marketingbureau die zich voornamelijk richt op de gaming industrie. Hun missie is om bedrijven te koppelen aan influencers voor marketingcampagnes. Desorva heeft Audiencly geholpen met het ontwikkelen van een maatwerk website om zowel de influencers als de bedrijven bij Audiencly aan te brengen.

Bekijk al onze diensten

Flexibel en gemakkelijk te bewerken

Het doel van de website was om zo veel mogelijk conversies binnen te halen én dat de website makkelijk te bewerken moest zijn zodat ze zelf nieuwe content en aanpassingen konden maken. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om de nieuwe website in WordPress te maken omdat dit een CMS systeem is die veel optie’s biedt als het gaat om het aanpasbaar maken van een website.

De website is opgebouwd op een manier dat ze zelf eigen pagina’s in kunnen delen en in segmenten kunnen opbouwen, hierdoor hebben ze volledige controle over de content op een pagina en kunnen deze op elk moment zelfstandig wijzigen.

Geoptimaliseerd voor SEO

Vanaf het begin van het project is SEO een grote factor geweest voor de website van Audiencly. Hierdoor hebben wij vanaf het begin al kunnen werken aan het instellen van de technische SEO en schema data die automatisch uit het CMS opgehaald wordt. Hierdoor geven we bij elke pagina zoveel mogelijk informatie aan de zoekmachines mee zodat de website goed gevonden kan worden op de termen waar de landingspagina’s op focussen.

Meer informatie over onze technische SEO? Bekijk dan onze technische SEO dienst!

Tevreden klant.

Het eindresultaat

Zij zijn je voor gegaan.

Klantreferenties

Onze beste ervaring met een websiteontwikkelaar.
Het werken met Desorva is onze beste ervaring met een websiteontwikkelaar die we tot nu toe hebben gehad. Geen problemen, en een snel en professioneel proces voor onze nieuwe website. Zelfs na de lancering hebben we uitstekende ondersteuning en hulp gekregen bij onze websites.
Adrian Kotowski - Audiencly
Zeer getalenteerde ontwikkelaars
Niet lang geleden heb ik Desorva ingeschakeld voor wat hulp met mijn WordPress website, Lorenzo kent WordPress enorm goed en heeft me geholpen een aantal problemen op te lossen die cruciaal kunnen zijn voor mijn website en de positie in de zoekmachine ervan. Zeker een aanrader.
Veel kennis over de diensten die ze leveren!
Lorenzo van Desorva is erg prettig om mee samen te werken, en als mede-webontwikkelaar bewonder ik echt de kwaliteit van zijn werk en kennis. Desorva heeft ons op verschillen vlakken geholpen met enkele websites waar wij zelf niet uit kwamen.
Mike Denzel

Nog vragen?

Stuur een bericht of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.