Indie Game Joe

Marketing blog voor Indie Game Developers

Website
SEO
Analytics

Een SEO geoptimaliseerde Blog website

Joe van Indie Game Joe heeft aan Desorva gevraagd of wij voor hem een blog website kunnen ontwikkelen waarbij hij Indie Game ontwikkelaars tips geeft hoe ze hun games het beste kunnen promoten.

Doordat het doel is om zoveel mogelijk mensen te benaderen met zijn blog hebben we direct ingespeeld op het SEO-standpunt van de website, hierdoor hebben wij de website gebouwd met de gedachte dat de technische SEO direct goed moet staan zodat de website goed opgepakt wordt door de zoekmachines. Dan kan de klant zichzelf focussen op het schrijven van hoogwaardige blog berichten die precies de doelgroep bereikt.

Dark mode op de website

Een steeds meer gewaardeerde functie van applicatie’s is de mogelijkheid om de kleuropstelling om te zetten naar een donkere variant. Dit is veel rustgevender voor je ogen en leest voor veel mensen een stuk makkelijker.

Deze functionaliteit hebben wij ook ingebouwd in de nieuwe website van Indie Game Joe, hierdoor kunnen de bezoekers met een knop aan de bovenkant van de pagina makkelijk hun voorkeur aangeven die dan live veranderd en opgeslagen wordt, hierdoor hoeven ze dit niet elke keer aan te passen als ze op de website komen.

IndieGameJoe darkmode
Tevreden klant.

Het eindresultaat

Cases.

Afgeronde projecten

Projecten van tevreden klanten

Nog vragen?

Stuur een bericht of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.