Zoekmachine optimalisatie

Je website door SEO goed gevonden
laten worden in zoekmachines

Altijd snel en professioneel contact
Whitelabel ontwikkeling ook mogelijk!
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Beoordeeld met een 9,4
Websites zijn bij ons altijd op maat gemaakt

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Een SEO (Zoekmachine optimalisatie) geoptimaliseerde website is erg belangrijk als je goed gevonden wilt worden in Google. In grote lijnen zijn er twee types SEO optimalisatie:

Onpage SEO
Onpage SEO gaat voornamelijk om de content op de pagina en hoe deze bijgewerkt kan worden om hoger te scoren in een zoekmachine.

Technische Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Met technische SEO zorg je ervoor dat je website zoveel mogelijk informatie aan de zoekmachines geeft, hoe meer informatie ze hebben hoe gerichter je ze kunnen tonen aan potentiƫle bezoekers.

Is SEO nodig?

Als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines is een goede SEO-score noodzakelijk, gelukkig kan Desorva je hierbij helpen.

Er zit voor veel bedrijven nog veel potentie in het optimaliseren van de SEO van hun website, hierdoor zorg je ervoor dat je op gerichte zoektermen sneller bovenaan de zoekmachine kan komen te staan waar mensen sneller op klikken dan een website die op pagina 3 van een zoekmachine staat.

Merk je dat je concurrentie vaak bovenaan staat op termen? Waarschijnlijk zijn hun ook al bezig het optimaliseren van hun website SEO.

SEO is een investering in je website

In vergelijking met andere marketing-technieken zoals SEA (Zoekmachine advertenties) waar je direct mogelijke klanten naar je website stuurt duurt dat met SEO iets langer. Zoekmachines hebben namelijk tijd nodig om te kijken op welke plekken ze je moeten gaan zetten en op welke termen je pagina’s het beste kunnen scoren.

Hierdoor is SEO vaak een investering voor een langere tijd, je krijgt niet direct in de eerste week resultaat, maar als je de website goed onderhoudt zal je hier veel langer profijt van blijven hebben. Dit komt doordat je met een goede website SEO niet zo snel zal zakken op termen en dus over een langere periode meer bezoekers kan trekken op bepaalde zoektermen.

Cases.

Afgeronde projecten

Projecten van tevreden klanten

Hier zijn we goed in.

Diensten die we leveren

Nog vragen?

Stuur een bericht of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.