Website ontwikkeling

Maatwerk websites om je bedrijf
online te laten scoren!

Altijd snel en professioneel contact
Whitelabel ontwikkeling ook mogelijk!
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Beoordeeld met een 9,4
Websites zijn bij ons altijd op maat gemaakt

Wij maken websites die scoren!

Je website is je online visitekaartje, hierdoor is het belangrijk dat je website goed vindbaar is en direct inspeelt op de wensen van je klant om zo meer klanten binnen te halen.

Website op maat

De eerste impressie van een website is vaak doorslaggevend, hierdoor is het belangrijk dat je website direct aanspreekt op de wensen van je klanten. Dit resultaat is simpelweg niet te halen met een simpel website-bouwer programma.

Samen met onze klanten kijken wij kritisch naar de eisen van de (nieuwe) website en zorgen wij ervoor dat er een op maat gemaakt ontwerp ontwikkeld zal worden die precies past bij de verwachtingen van je klanten en de huisstijl van je onderneming.

Makkelijk te bewerken

De meeste websites die wij maken zijn gemaakt in WordPress, dit is een systeem waarin we gemakkelijk velden kunnen aanmaken die dan vanaf een overzichtelijke omgeving aan te passen zijn. Hierdoor is het voor de klant erg makkelijk om zelf pagina’s aan te maken of teksten aan te passen op zijn/haar website.

Het gebruik hiervan in combinatie met onze supersnelle server-omgeving resulteert in een snelle, op maat gemaakte website die erg makkelijk aan te passen is.

Neem contact op!

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Al onze websites zijn vanaf de oplevering technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachines, dit betekend dat er al een goede basis staat om te gaan werken aan de vindbaarheid van je website in de zoekmachines door bijvoorbeeld het maken van gerichte landingspagina’s om zo meer organisch verkeer naar je website te leiden.

Meer interesse in het verbeteren van de SEO (zoekmachine optimalisatie) van je website? Neem dan eens een kijkje naar onze SEO dienstverlening.

Desorva phone preview
Cases.

Afgeronde projecten

Projecten van tevreden klanten

Hier zijn we goed in.

Diensten die we leveren

Nog vragen?

Stuur een bericht of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.